Aluminium kozijnen, veranda's en serre's

Aluminium kozijnen hebben als mooie eigenschap dat ze geweldige isolatie eigenschappen, duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Door de slanke uitvoeringen geeft het een moderne uitstraling aan de woning. Aluminium kozijnen worden zowel in nieuwe woningen als in bestaande woningen geplaatst. De combinatie van oude materialen en strakke moderne aluminium kozijnen geeft een verbluffend resultaat.

Ook leveren en monteren wij aluminium veranda's en serre's. Samen met onze partners verzorgen wij deze projecten van A-Z.
Stel je toch eens voor, een heerlijke veranda of geisoleerde serre aan de woning....

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand, wij komen graag bij u langs voor een passend advies.

Aluminium

Aluminium daklichten helemaal op maat. Deze hebben als mooie eigenschap dat ze geweldige isolatie eigenschappen en onderhoudsvrij zijn. Wij leveren en plaatsen deze op nieuwe als zowel bestaande daken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Meer info
Een verlenging en toevoeging van de woning zorgt voor een schitterend resultaat en doordat het 365 dagen per jaar te gebruiken is, is het een verrijking van uw woning! Compleet leverbaar met glazen vouw/ schuifwanden en zijkozijnen. Meer info

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kloeze Kozijnen en Glas?
Bel ons op +316 28 23 19 92