Glazen deuren en wanden

Glazen deuren, douchecabines, keukenachterwanden, Windschermen Tafelbladen etc. Dit wordt allemaal uitgevoerd met hardglas. Door het proces van glas verhitten en afkoelen ontstaat een hoge sterkte in het glas waardoor het vele malen sterker is dan gewoon enkelglas. Doordat het zo heet geweest is is het glas thermisch gehard waardoor het ook tegen hitte bestand is. Perfect voor het gebruik als keukenachterwand bij de kookplaat. Keukenachterwanden zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren waardoor er altijd de juiste kleur voor u te verkrijgen is.

Glazen deuren:
Glazen deuren voor elke toepassing leverbaar. Schuifdeuren, opdekdeuren, pendeldeuren , Vouwdeuren, douchedeuren, hardglazen deuren met gestraalde patronen, zelfs mogelijk om uw eigen ontwerp te laten stralen of beplakken in en op het glas. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij komen graag bij u langs voor een sluitend advies opmaat.

Douchedeuren, wanden en douchecabines:
Hangend, zwevend, draaiend, schuivend of vast… Voor in bestaande of nieuwe situatie kunnen wij de sluitende deur, cabine of wand opmaat voor u leveren en plaatsen.

Omdat elke ruimte uniek is, is het mogelijk om ons uit te nodigen voor een perfecte oplossing opmaat. Vraag ons vooral om bij u langs te komen zodat wij u een passende sluitende oplossing kunnen adviseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kloeze Kozijnen en Glas?
Bel ons op +316 28 23 19 92