Isolatieglas

Isolatieglas is niet meer weg te denken uit de woningbouw! De isolerende eigenschappen welke behaald kunnen worden met dubbel of zelfs 3-dubbel glas zijn ongekend.

Wij leveren en plaatsen de ruiten voor u. De oude ruiten worden verwijderd, sponningen schoon gemaakt en waar nodig opnieuw in de grondverf gezet.
Hierna worden de nieuwe ruiten met glaslatten geplaatst. Dit wordt glas zal voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Ook plaatsen wij nieuwe glaslatten welke ventileren volgens de huidige eisen.

Waarom (Nieuwe) isolatieruiten?

1. Lagere Energiekosten
Renovatie, oude ruiten vervangen voor nieuwe beter isolerende ruiten. Bij een woning met ongeveer 20 vierkante meter glas kunt het soms tot wel € 400 per jaar aan energiekosten besparen.  
2. Hoge isolatiewaarden
Gaat u nieuw bouwen of renoveren? Het juiste glas toepassen in uw (nieuwe) kozijnen, hierin denken wij graag met u mee. Neem bijvoorbeeld de veiligheidseisen en eventueel glas met een werkje erin voor de privacy. We zijn ook dealer van Pilington welke jaloezieën tussen het glas verkoopt. Volledige privacy en onderhoudsarm!
3. Duurzaam
Door hoog isolerend glas te plaatsen bespaart u flink in de gaskosten per jaar en het wooncomfort wordt een stuk aangenamer. Tevens is dit een stuk beter voor ons milieu!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kloeze Kozijnen en Glas?
Bel ons op +316 28 23 19 92