Over ons

Mijn naam is Bert Kloeze. In juni 2016 is Kloeze Kozijnen en Glas gestart. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf maar hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en plaatsen van glas en kozijnen en glas. Projecten van klein tot groot, bij ons bent u op het juiste adres.

Wij luisteren naar de wensen van de klant en vermeld gaan wij opzoek naar de beste passende oplossing. Of het nu gaat om een ​​klein ruitje of een grote klus, wij kunnen het! 
Of het gaat om het leveren van kozijnen en of glas, of uw klus compleert leveren en plaatsen. Wij verzorgen het van A tot Z.

Leveren aan aannemers en of klussenbedrijven.
Heeft u een bouw of klusbedrijf en heeft u weinig tijd, zin of kijk op het leveren en plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen en glas (projecten) maar heeft u hier wel vraag naar?
Neem contact op met Kloeze Kozijnen en glas en wij gaan samen met u en de klant opzoek naar de beste passende oplossing.
Het luisteren en beantwoorden van vragen en uitwerken van de hele opdracht, dat is onze kracht!
Wij ontzorgen u volledig. Wij werken samen met een hele groep fijne en vakbekwame collega's zodat uw opdracht bij ons in veilige handen is. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kloeze Kozijnen en Glas?
Bel ons op +316 28 23 19 92